Uusimmat
Punamusta
3,90€
Greenlander
3,90€

Wapsi bucktail palat

Wapsi bucktail palat
Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat Wapsi bucktail palat
Valmistaja: Wapsi
Tuotekoodi: BTP
Saatavuus:17
Hinta (sis.alv): 2,60€

Vaihtoehdot


* Väri:

Määrä:  

Bucktail on perinteinen siipimateriaali putkiperhoihin. Ennen ketunkarvan vallankumousta bucktail oli ykkösmateriaali kun haluttiin pitkiä ja eläviä siipiä perhoihin. Riverbugien ja muiden ympärisidottujen perhojen suosio on nostanut perinteisen bucktailinkin taas parrasvaloihin. Bucktailia käytetään myös suosituissa Hollow Deceiver haukiperhoissa.

Nämä Wapsin palat ovat sopivan edullisia, joten koko värikartan hankkiminenkin on edullista. Värikartta on todella laaja ja värit ovat kirkkaita.

Huom!

Kyseessä on luonnonmateriaali, joten palojen välillä on eroja niin koossa kuin väreissäkin. Tämän tuotteen kohdalla vaihtelu eri pakkausten välillä on suurta.

Powered By OpenCart
Spinfluga.com - Perhokauppa © 2019