Uusimmat
Punamusta
3,90€
Greenlander
3,90€

NordicFlies Amherst fasaanin 6 pack

NordicFlies Amherst fasaanin 6 pack
NordicFlies Amherst fasaanin 6 pack NordicFlies Amherst fasaanin 6 pack NordicFlies Amherst fasaanin 6 pack NordicFlies Amherst fasaanin 6 pack NordicFlies Amherst fasaanin 6 pack NordicFlies Amherst fasaanin 6 pack
Valmistaja: NordicFlies
Tuotekoodi: 140001
Saatavuus:Tilapäisesti loppu
Hinta (sis.alv): 11,90€
Määrä:  

Amherst fasaanin keskuspyrstösulkia käytetään laajasti erilaisissa intruder perhoissa. Materiaali on löytänyt tiensä myös pohjoismaihin ja moni käyttää amherst siikasia myös putkiperhoissa - muutama siikanen sopivan väristä amherstia antaa perhoihin aivan uutta ilmettä! Materiaalin haittapuolena on aina ollut jokseenkin korkea hinta. Kokonainen sulka maksaa helposti 20 euroa, joten koko värisarjan hankinta on ollut iso investointi.

Vaan eipä ole enää!

Pätkimme 6 eri väristä sulkaa viiden sentin pätkiksi ja pakkasimme suosituimmat värit yhteen. Pakkauksessa on vihreä,keltainen,oranssi,pinkki,punainen ja violetti sulanpätkä, joten tällä tuotteella pääsee helposti tutustumaan materiaaliin. Viiden sentin pätkässä on runsaasti siikasia, joista sulan toisessa reunassa on pitempiä ja toisessa lyhyempiä siikasia.

Huom!

Sulat ovat luonnonmateriaaleja joiden kuvionti ja siikasten pituus vaihtelee eri sulkayksilöiden välillä. Sulkien värisävyissä on vaihtelua erien välillä.

Powered By OpenCart
Spinfluga.com - Perhokauppa © 2019