Toimituskulut, maksutavat & palautukset

Toimitustavat & -kulut

Pakkaamme tuotteet hyvin ja käytämme tilausten toimittamiseen Postin tarjoamia kuljetuspalveluita. Tilaus on pääsääntöisesti vastaanottajalla seuraavana arkipäivänä postituksesta. Käyttämämme pakkausmateriaali mahtuu tavanomaisiin postilaatikoihin sekä luukkuihin, joten tuotteemme toimitetaan usein kotiin asti.

Toimituskulut kaikkiin tilauksiin ovat kiinteät 2 euroa.

Maksutavat

Tilaukset vahvistetaan maksamalla tilaus.

Käytämme tilausten maksuliikenteeseen Checkout Finland Oy:n (Y-tunnus: 2196606-6) tarjoamia maksunvälityspalveluita. Maksuvalikoimaan kuuluu kotimaiset verkkopankit sekä Collectorin, Everydayn, Joustorahan laskutus palvelut. Maksaminen on turvallista sekä nopeaa. Voit tutustua Checkout Finlandiin tarkemmin tässä osoitteessa. Katso myös palvelun maksuehdot.

Tilauksen voi maksaa myös PayPal tilin avulla. PayPalissa on käytettävissä tunnetuimmat luottokortit sekä Visa Electron kortit.

Kaikilla maksuvaihtoehdoilla suoritus maksuista näkyy välittömästi verkkokaupassa ja tuotteet voidaan toimittaa nopeasti. Käyttäessämme maksuvälittäjää tili- tai luottokorttitiedot eivät koskaan päädy verkkokaupan haltuun - saamme ainoastaan tiedon maksun onnistumisesta. Maksaminen on siis erittäin turvallista sekä Checkout ja PayPal järjestelmillä.

 

Checkout - Oma maksutapa kaikille
 
PayPal Acceptance Mark

Tuotepalautukset

Tuotteillamme on toimitusehtojemme mukainen palautusoikeus. Palauttamisesta ei koidu ylimääräisiä kuluja.

Tuotepalautuksia varten sinun tulee täyttää tuotepalautuslomake ja ottaa yhteyttä palautelomakkeemme kautta.

Powered By OpenCart
Spinfluga.com - Perhokauppa © 2019