Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Tällä sivulla (ja siinä viitatuilla muilla sivuilla) ovat ehdot joilla toimitamme sinulle tuotteita (Tuotteet), jotka ovat esillä verkkokaupassamme (Kauppa) verkko-osoitteessa  www.spinfluga.com. Pyydämme, että luet nämä toimitusehdot huolellisesti ennen kuin tilaat Tuotteita Kaupasta. Tilaamalla Tuotteita hyväksyt nämä ehdot. Suosittelemme, että tulostat näistä ehdoista itsellesi kopion ja mikäli hyväksyt nämä ehdot klikkaa rasti ruutuun "Olen lukenut ja hyväksyn Toimitusehdot". Mikäli et hyväksy näitä ehtoja et voi saattaa loppuun tilaustasi.

 1.    Tietoja meistä

www.spinfluga.com on Internetsivusto jota hallinnoi "Perhopiste" (me). Y-tunnuksemme on 2581602-2 ja postiosoitteemme Kahilanniementie 7 c 20, 53130 Lappeenranta.

 2.    Palvelun saatavuus

Kauppamme on käytettävissä internetin välityksellä kaikkialta maailmasta. Tällä hetkellä tuotteita toimitetaan Eurooppan Unionin alueelle.

3.    Asiakkaan kelpoisuus

Tilaamalla Tuotteita kaupasta vahvistat että olet täysi-ikäinen tai sinulla on vanhempiesi lupa.

4.    Sopimuksen syntyminen

(a)    Sopimus syntyy kun vahvistat tilauksesi Kaupassa, klikkaat hyväksyväsi nämä ehdot ja suoritat maksun jollain hyväksymällämme tavalla (Maksutavat).
(b)    Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen jos Tuotteen hinta Kaupassa oli ilmeisen virheellinen tai Tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla.
(c)    Mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen, palautamme viipymättä kauppahinnan.

5.    Kuluttajan palautusoikeus

(a)    Mikäli ostat kuluttajana on sinulla kuluttajansuojalain mukaisesti oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä saatuasi Tuotteen. Voit tällöin palauttaa Tuotteen käyttäen postin ilmaista asiakaspalautuspalvelua. Tätä ennen sinun tulee kuitenkin ottaa meihin yhteyttä saadaksesi vahvistuksen palautuksesta ja palautuskoodin. Täältä voit täyttää palautuslomakkeen.

(b)    Mikäli haluat varmistaa että saat maksamasi rahat takaisin palautetusta tuotteesta täysimääräisenä (ei koske takuupalautuksia) on Tuotteen oltava ehdottomasti alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen. Mikäli palautetussa lähetyksessä ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 25 % myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

(c)    Palautusoikeus ei kuitenkaan koske seuraavia Tuotteita:

 i.    tuotteet jotka on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu.

6.    Tuotteiden toimitusaika

Varastossa olevat Tuotteet pyritään lähettämään 1-4 työpäivän aikana. Mikäli toimituksessa on viivästystä pyrimme saman ajan kuluessa ilmoittamaan arvioidun lähettämispäivän.

7.    Tuotteiden hinta

(a)    Tuotteiden hinta on se mikä hinnaksi on Kaupassa ilmoitettu, ellei hinnoittelussa ole tapahtunut virhe joka on myös asiakkaalle ilmeinen.
(b)    Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron sen suuruisena kun on kunkin Tuotteen osalta ilmoitettu.
(c)    Tuotteiden hinnat eivät sisällä lähetyskuluja ellei niin ole erikseen jonkin Tuotteen kohdalla ilmoitettu.
(d)    Tuotteiden hintoja voidaan milloin vain muuttaa. Tuotteen hinnaksi tulee kuitenkin se mikä sillä oli ostohetkellä ellei hinnassa ole 7. (a) kohdassa mainittua virhettä.

8.    Vastuumme

(a)    Tuotteemme ovat hyvälaatuisia ja sopivat normaaliin käyttötarkoitukseensa.
(b)    Mikäli jokin Tuotteista ei vastaisi 8. (a) kohdan vaatimuksia vastuumme rajoittuu Tuotteen hintaan ellei voimassaoleva lainsäädäntö edellytä laajempaa vastuuta.
(c)    Missään tapauksessa emme vastaa välillisistä, taloudellisista tai ennalta arvaamattomista vahingoista.
(d)    Emme vastaa laiminlyönneistä tai viivästyksestä jotka johtuvat tapahtumista, viranomaiskielloista tai muista vastaavista olosuhteista jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai mitä muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä.

9.    Ehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja. Kuhunkin yksittäiseen kauppaan sovelletaan kaupantekohetkenä voimassaolleita ehtoja.

10.    Riitaisuudet

Pyrimme ensisijaisesti sovittelemaan kaikki Kauppaan ja sen käyttöön liittyvät riitaisuudet. Mikäli sovittelu kuitenkin epäonnistuisi, sovelletaan ratkaisuun Suomen lakia.

Powered By OpenCart
Spinfluga.com - Perhokauppa © 2019